Ingrediënten

  • 4 blikken unox championsoep (onverdund)
  • 4 granny smith
  • 2 uitgeperste knoflook teentjes
  • 2 uien
  • Kerrie poeder
  • 8 enkle stukken kipfilet
  • Peper en zout
  • Knoflookpoeder
  • 125 gram Crème fraîche

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
Wrijf de kipfilet in met peper en zout en knoflookpoeder.
Fruit de uien en de geperste knoflook teentjes in een pan.
Doe de championsoep met geschilde en gesneden stukjes appels en veel kerrie poeder erbij in de pan.
Pers de knoflook uit en doe de Crème fraîche erbij in de pan.
Doe de kipfilet in een oven schaal en doe de saus eroverheen.
Doe aluminium folie over de schaal zodat het minder bruin wordt.
Bak het ongeveer 90 minuten in de oven.