
Ingrediënten
- 1 pak pannekoekmeel
- 50 gram cakemix
- 250 gram blauwe rozijnen
- 500 milliliter melk
- 3 (M) eieren of 2 (L) eieren
- 500 gram keukenstroop
- 20 gram boter
Mix eieren met het pannekoekmeel, cakemix en het melk tot een dik, glad beslag mixen.
Roer de rozijnen met een spatel door het beslag.
Vet de broederpan in.
Doe het beslag in de broederpan.
Doe een laagje water in een grote pan en breng het aan de kook.
Zet de broederpan in de grote pan en laat het water tot ongeveer 5 centimeter onder de deksel van de broederpan komen.
Laat de broeder ongeveer een uur koken.
Om over de broeder te doen:
Gooi 500 gram keukenstroop met 20 gram boter in een pannetje.
Laat het warm worden en roer het goed door.
Gooi de hoeveelheid stroop dat je wil over je broeder.
En geniet!