
Ingrediënten
- 100 milliliter rode wijn
- 250 milliliter water
- 500 gram biefstuk
- 1 klein blikje tomaten puree
- 2 uien
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1 bouillonblokje
- Peper en zout
- 2 eetlepels maizena
Bereidingswijze
Snij de biefstuk in smalle reepjes en bak deze op hoog vuur even aan.
Haal de reepjes uit de pan en knijp de teentjes knoflook uit boven de pan.
Zet de pan op half vuur.
Snijd de paprika en de uien, doe deze bij de knoflook.
Laat alles even bakken voor 5 minuten.
Doe de tomaten puree erbij.
Doe de water, wijn en het bouillonblokje erbij.
Laat het voor 10 minuten sudderen.
Doe de maizena en een beetje water erbij, laat het inkoken tot de gewenste dikte.
Breng het op smaak met wat peper en zout.